Dagens vinstchans hos Betsson – hämta gratisspin!

Varje dag finner du nya vinstchanser hos Betsson, idag den 14/1 fram till kl. 23.59 kan du få upp mot hela 30 gratisspin! Passa på och gå in och spela nu med detsamma. Missar du dagens erbjudande, var inte ledsen för det kommer nya spännande erbjudande varje dag! För dig som är helt ny finns det givetvis en spännande välkomstbonus som du först får den stora äran att frossa i. Efter det är välkommen att ta del av alla andra kampanjer och erbjudanden hos Betsson.

gratisspin

Gratisspin på Invisible Man

Dina gratisspin som du får är tillgängliga på Invisible Man kan du spela både via dator eller mobilen. För att du ska få tillgång till dina 30 gratisspin måste du spela 50 rundor, tänk på att du måste ha en insats med minst 2kr för att det ska räknas. Dina gratisspins är sedan tillgängliga för dig imorgon mellan kl 18.00 – 23.59.

Håll utkik imorgon efter morgondagens erbjudande som du bara inte får lov till att missa! Här ploppar det upp nya saker varje dag, kanske är det något med ditt favoritspel eller en bra anledning att testa ett för dig helt nytt spel? Vi kan redan nu avslöja att torsdagens erbjudande bjuder på 20% extra vinster, fredagen då får du 500 kr i insättnings bonus och i helgen lördag-söndag så är den en helgturnering med hela 25.000 kronor i prispotten.

Generös välkomstbonus hos Betsson

Är du ny hos Betsson? Gratulerar! Om du säter in 500 kronor på din första insättning så får du totalt 1500 kronor att spela för, plus 50 gratisspin på det populära spelet Mega Fortune Dreams. 

Som ny medlem är du alltid välkommen att ta del av alla roliga kampanjer och erbjudanden, du är ju en i gänget! Utforska gärna Betsson när du haft några roliga spelrundor med din välkomstbonus.