Jack and the Beanstalk – elegans och charm i ett

Jack and the BeanstalkNär man tar sig en titt på Jack and the Beanstalk från NetEnt så är det omöjligt att inte bli överlycklig av grafiken. För här har vi verkligen ett mästerverk framför oss! Vad som adderar ännu mer glädjeskutt till denna slot är att man också får ett kul spel med ett så fint tema som den gamla välkända sagan om lilla Jack.

Testa att spela gratis innan du gör några riktiga satsningar. Så att du har koll på hur det fungerar innan riktiga pengar kommer in i bilden. Det finns gratis versioner av denna stora favorit överallt. Så det är bara att söka så lovar vi dig att du finner inom väldigt kort tid!

Jack and the Beanstalk slot

NetEnt har skapat denna slot med 5 hjul, 3 rader och 20 fasta insatslinjer. Man kan justera myntvärdet mellan 10 öre – 5 kronor, vilket ger en lägsta satsning på 2 kronor per snurr och en maxinsats på 1000 kronor per snurr.

Maxvinsten ligger på fantastiska 3 miljoner, så det är bara att hoppas på den vinsten!

Jack and the Beanstalk är den typen av slot som är fullmatad med allt man vill ha. Så det är inte bara en snygg slot med fint tema, utan även symboler och funktioner i spelet är extra kul. Häng med nedan så ska ni få veta allt om vad som försiggår i denna härliga slot!

Symboler i Jack and the Beanstalk

Som du säkert redan har listat ut så är det så att symbolerna i Jack and the Beanstalk kommer från sagan med samma namn. Du kommer stöta på Jack i egen hög person, skattkistor, geten, jätten, en yxa med mera.

Symbolerna är väldigt välgjorda, precis som man kan förvänta sig. Så det är en utflykt uppför bönstjälken i en vacker miljö man har att se fram emot här!

Walking Wilds

Spelets logga fungerar som wildsymbol och här snackar vi inte bara om en vanlig wildsymbol. Utan här är det, som rubriken vittnar om, walking wilds vi stöter på!

Men den vandrande wildsfunktionen så förflyttar sig symbolen ett snäpp till vänster för varje omgång och så håller det på tills det är slut på wilds på din skärm. Hjulen snurrar alltså på en väldig massa gånger så här blir vinstchanserna ännu större än vad de blir med vanliga wilds.

Scatters och freespins

Freespins + Slots = Sant, så mycket vet vi, eller hur? Det är alltid lika kul med freespins och när man får det i en slot så är det alltid lika kul! Scattersymbolen i Jack and the Beanstalk kommer i form av en skattkista och det krävs att du får minst tre av denna symbol för att freespinsläget ska kickas igång.

Du vinner 10 freespins direkt och med hjälp av walking wilds-funktionen så kan man vinna en väldig massa fler freespins!