Bridesmaids – kul slot med roligt tema

bridesmaidsSpeltillverkaren Microgaming är ju knappast nybörjare när det kommer till att göra slots som baseras på filmer, utan det är något de har bra koll på! I Bridesmaids är det alltså filmen med samma namn som denna slot, som ligger till grund för spelet. Och man får både klipp och dialog från filmen i spelet, så det är mycket att se fram emot!

Hur du spelar Bridesmaids

Bridesmaids är en slot som har 5 hjul, 4 rader och 40 vinstlinjer, så det är inga konstigheter här! Du kan själv justera myntens värde mellan €0.01 – €0.10 och du kan även justera insatsnivåerna mellan 1 – 15.

Du kan vinna upp till 1 050 000 kronor (105 000 mynt), om du har riktig tur!

Detta är en slot med mängder av specialfunktioner. Så nu är det dags att börja lista dem så att ni får koll på allt kul extra som ni har framför er i denna slot, så häng med nu!

Freespins

bridesmaidsI denna slot hittar vi inte bara ett freespinsläge, utan två och dessa är följande:

  • ”Vänskap”: här är det 10 freespins man får och här vinner man från båda hållen. I detta läge kan dina freespins aktiveras på nytt om man har flyt!
  • ”Flyger högt”: här är det 10 freespins igen, men man spelar även med Growing Wilds och Rolling Reels. Dessa funktioner gör så att man får fler och fler wilds på hjulen samt att man ges chansen att få vinst på flera spins på raken

Wildsymbol och Scattersymbol

Spelets wild kommer i form av spelets logga och ersätter alla andra symboler än spelets scatter, som kommer i form av en cupcake. Med den funktionen som innebär att alla andra symboler byts ut. Så fungerar denna slots wild som alla andra wilds genom att den ger spelaren större vinstchanser. Så det är bara att hoppas på att den dyker upp medan man spelar!

Spelets scattersymbol kommer, som nämnt, i form av en cupcake och får man 3 eller fler av denna symbol så är det bonusspel i görningen. Bonusspelen ska vi ta med er till nu, så det är bara att hänga med!

Bonusspel

  • ”Boutique Bonus”: Här tas du till en ny spelskärm där du hittar 12 presentaskar. Här handlar det om att få två av varje brudnäbb, eller att inte få det snarare, eftersom bonusspelet tar slut när man matchar två av dem
  • ”Magiska Ögonblick Bonus”: Även här hamnar man på en ny skärm och man får upp 10 bilder ur filmen. Här ska du klicka på bilderna för att få en belöning då varje bild har en belöning knuten till sig, men om du klickar på den tårta som ser ut som en morot så är denna bonusrunda över

Det som leder en in till dessa bonusspel är ”Hjulbonus” som man hamnar i om man får mellan 3 – 5 scatters. Här väljer man mellan 4 cupcakes som döljer olika belöningar. Här kan man få antingen rosa eller blå kontantvinster alternativt två extra hjulpekare. Sedan kickar man igång hjulet och här är det kontantvinster eller ovan bonuslägen man får tag i (de två freespinslägena inkluderat).