The Invisible Man – kul mystik från speltillverkaren NetEnt

The Invisible manAtt spela The Invisible man är en fröjd för ögat och konstigt vore det ju annars eftersom det är NetEnt som ligger bakom denna slot. Vi har ju blivit bortskämda med att det är makalösa slots som kommer från just NetEnt, men det innebär inte att vi ska glömma bort att nämna det varje gång, eller hur?

The Invisible Man är en slot som bygger på boken skriven av H.G. Wells. För er som läst den så vet ni att det handlar om en vetenskapsman som kommit på ”receptet” för att bli osynlig. Precis som när Harry Potter använder sin mantel som gör honom osynlig så är det bus i görningen även i The Invisible man, så det är bara att spela och vänta på allt kul som händer!

Snabba fakta om The Invisible Man

Här spelar vi på 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer som löper åt båda håll, vilket innebär att man kan vinna både från höger till vänster och från vänster till höger. Det är fasta linjer och det innebär att du inte själv kan justera hur många du vill spela på.

Du kan dock justera både myntvärde och antal mynt. Den minsta satsningen i denna slot ligger på 2 kronor per spelomgång medan den högsta satsningen ligger på 1000 kronor per spelomgång. Med så stora skillnader i satsningar så passar denna slot för många typer av spelare, då man kan satsa både lite, ”lagom” och mycket (för att vara en slot).

Walking Wilds

Denna slot bjuder oss på något så härligt som walking wilds. Vad är då det? Jo, det är den typen av wildsymboler som inte bara ersätter alla andra symboler för att ge oss spelare bättre chanser till vinst, utan det är en typ av wilds som vandrar från ena sidan till andra sidan av spelplanen. Fler vinstchanser, alltså!

Dessa wilds kommer både i form av Police Wild och Griffin Wild där den förstnämnda dyker upp till vänster, medan den sistnämnda istället dyker upp till höger.

Freespins i The Invisible Man

Eftersom det finns två olika wilds så är det på det viset att de kan kollidera och när de gör det så får man 10 freespins! I detta läge så kan man även få extra freespins om man har tur och både Police Wilds och Griffin Wilds kan dyka upp på hela skärmen.

I detta läge så aktiveras också två mätare och om en av dessa fylls upp så är det dags för ett av de två bonusspelen som finns i denna slot.

Bonusspel

  • Police Spins bonusspel: här får man 3 freespins där 5 wildsymboler slumpmässigt hamnar på hjulen och detta gör så att dina vinstchanser ökar.
  • Griffins Rage bonusspel: här väljer man mellan fem ledtrådar och det finns såklart vinster bakom.

Sammanfattning

The Invisible Man slot bjuder på mycket och är extremt snyggt och spännande med många vinstchanser. Allt i ett, alltså!