Spiñata Grande – färgglatt party från NetEnt

spinata grandeSpiñata Grande från NetEnt lanserades under 2015. Spelet har sedan dess varit en av de stora favoriterna av de spel som NetEnt släppts som inte har någon progressiv jackpott. Och när man tar sig en titt på spelet så är det knappast svårt att förstå varför det är en så stor hit!

Det är ett alldeles förträffligt spel på alla sätt och vis. Och varför det är så väldigt bra ska vi ta och berätta för er nu, så det är bara att hänga med!

Spiñata Grande – tema, grafik och ljud

Ett färgsprakande äventyr i form av en slot är knappast någonting som man tackar nej till. Det är precis vad Spiñata Grande bjuder oss på, så det är bara för oss spelare att tacka och ta emot!

Härliga rytmer, piñatas, sombreros och en massa annat trevligt är vad vi bjuds på här. Och då det är NetEnt som skapat denna slot så är det naturligtvis den typen av slot som har alla rätt! Snygg design i kombination med bra ljud och musik som är en riktig fullträff för temat gör att man som spelare har det bra från första stund!

Spelupplägg

Spiñata Grande består av 5 hjul, 4 rader och 40 fasta insatslinjer. Trots att man alltså inte själv kan justera just insatslinjerna så kan man själv välja både myntvärde och en insatsnivå mellan 1 – 10. Myntens värde ligger på mellan 0.01 – €1, vilket ger en lägsta satsning på 2 kronor och en högsta satsning på 2000 kronor.

Du kan som mest vinna 120 000 mynt. Och spelar du med ett myntvärde på €1 så ger det dig en vinst på omkring 1.2 miljoner kronor. Inte illa, eller hur? RTP ligger på 96.84 % så det är med andra ord bra återbetalning i spelet!

Symboler

I Spiñata Grande hittar vi de vanliga kortsymbolerna (10, J, Q, K, A) som de som ger lägst vinster. Sedan följer de vanliga piñata symbolerna. Medan den röda tjuren är den symbol av de ordinarie symbolerna som ger högst vinster med upp till så mycket som x300 per linje!

Hur är det då med specialsymboler i spelet? Det ska vi berättat för er nu!

  • Colossal-symboler: I denna slot hittar du snabbt symboler som är större än de andra och det är dessa symboler som är de som kallas Colossal. Med dessa symboler på skärmen får man större vinstchanser eftersom de tar upp så stor plats på skärmen. Så det är bara att hoppas på att få in många av dom!
  • Minislot-funktion: denna funktion delar ut kontantvinster, freespins-symboler och symboler för extra snurr. När man får 3 stjärnor så får man 5 freespins. Får man fler stjärnor efter det så tilldelas man ett extra snurr till för varje stjärna som dyker upp i detta läge.
  • Freespinsläge: Här är det så att ovan funktioner aktiverar freespins . I detta läge dyker det upp en Colossal Wild som ersätter alla andra symboler på skärmen. Detta ger dig såklart riktigt stora vinstchanser!

Sammanfattning

Spiñata Grande är ett spel som vi utan rekommenderar er alla att spela så fort ni får chansen! Det är både kul, innovativt och har bra vinstchanser, så det finns med andra ord inget att klaga över!