Gonzos Quest – en självklar favorit från NetEnt

gonzos questIbland dyker det upp en slot som genast blir en stor succé och så var det när Gonzos Quest släpptes, så mycket är säkert! I denna slot som NetEnt utvecklat så får vi nöjet att följa med Gonzo i jakten på El Dorado. Och denna guldprydda mytologiska stad skulle man ju såklart gärna besöka, oavsett om det vore i spelform eller inte!

Du kan testa på Gonzos Quest gratis till en början så att du kan känna lite på spelet innan du satsar riktiga pengar. Det kan vara bra då det gör att du både lär dig hur det fungerar och får en snabb känsla om huruvida du tycker om spelet eller inte.

Vad du har att vänta av Gonzos Quest

När man spelar med Gonzo Quest så är det 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer som gäller. Man kan själv justera myntvärdet mellan 0,10 kronor – 5 kronor. Och trots att det saknas progressiv jackpott i spelet så finns det en bra maxvinst om man har tur! Man kan inte justera de 20 vinstlinjerna, men man kan välja mellan 5 insatsnivåer. Detta gör att man kan satsa mellan 2 kronor och 500 kronor per snurr.

Vi har precis sagt att det är 5 hjul i denna slot, men i själva verket är det fallande kolumnsymboler man stöter på här. Detta påverkar hela spelet då det till exempel istället för freespins blir free falls.

Även Avalanche-funktionen, som innebär att alla symboler som ingår i den vinnande kombinationen av symboler exploderar för att lämna plats för nya symboler. Var en kul nyhet när Gonzos Quest kom ut på marknaden.

Symbolerna och deras funktioner

Spelets wildsymbol kommer i form av ett frågetecken. Och i vanlig ordning så fixar denna symbol så att du som spelare får bättre vinstchanser. Den ersätter alla andra symboler och det är på detta vis den gör så att det blir lättare att få vinnande kombinationer.

Free Falls symbolen kan jämföras med en vanlig scattersymbol. Får du minst tre av denna symbol så är det 10 free falls (freespins) som delas ut till dig! Denna symbol representeras av en cirkel i guld som har en mask i mitten.

Avalanche funktionen, som vi redan talat om, inte bara lämnar plats åt nya symboler när de exploderar. Utan det är även på det viset att för varje avalanche så ökar en vinstmultiplikator. Här kan multiplikatorn gå upp till så mycket som x15!

Det bästa med Gonzo´s Quest

Vad vi gillar extra mycket med denna slot är känslan när man spelar. Temat, grafiken och ljudet är perfekt och man trivs genast mycket bra i detta spel. Testa själv så får du se att även om det inte är ett av de nyaste spelen, då det släpptes redan 2010, så är det ett av de spel med bäst stämning och känsla!