Golden Ticket – kul cirkusstämning från Play’n GO

Golden Ticket är en riktig fullträff från Play’n GO som är mycket svår att motstå! Det är alldeles säkert att man har att göra med Play’n GO här. För här är det lite uppochner som gäller vad gäller det vanliga upplägget för en slot. Det saknas hjul och istället så är det ett spelfält på 5 x 5 där alltså totalt 25 symboler finns på skärmen när man spelar.

golden ticket

Vi får inte heller ta del av vanliga vinstlinjer. Utan det är istället 3 likadana symboler som ska matchas. Antingen vertikalt eller horisontellt var som helst på skärmen. Du väljer insats mellan 2 kr – 400 kr, så du kan med andra ord spela både högt och lågt i Golden Ticket. Vilket gör att detta är ett spel som kan tilltala många olika typer av spelare!

Temat i denna slot

Temat i denna slot är karneval och det är knappast helt fel att stiga in i denna typ av värld medan man spelar! man kan vinna upp till x1000 insatsen så man kan också få ett bra tillskott till hushållskassan medan man ändå är igång!

Ljudet i denna slot är extra kul då man hör både publiken och typiska karnevalsljud. Så det är väldigt festligt att spela Golden Ticket på alla sätt och vis!

Wildsymboler

Spelets wild representeras av en biljett med texten ”Golden Ticket”. Så det är med andra ord inte svårt att hitta den symbol som ersätter alla andra för att ge spelarna bättre vinstchanser! Denna symbol dyker upp random och när du vinner får du upp denna symbol i mitten av spelplanen.

Golden Ticket bonusrunda

För att komma hit krävs det att du lyckas med att få fram bokstäverna som skapar ordet ”BONUS” och detta är en helt random runda. Så det handlar bara om att ha turen på sin sida!

När du kommer till detta läge så får du freespins + en multiplikator som är på mellan x1 – x5. Hur stor multiplikator du får beror på hur många kolumner du rensar. För att vinna i detta läge så krävs det att du får minst 5 av samma symbol i ett rutmönster.