Det är midsommar special hos Maria – 200.000kr ska delas ut

Hos Maria casino är det Midsommar special. Detta är en turnering och börjar i morgon onsdagen den 22 juni klockan 00:00 och pågår fram till torsdagen den 30 juni klockan 23:59. Spela på utvalda jackpott spel och vinn din del av 200.000 kronor. Första priset är 100.000 kronor kontant + 1 styck iPad Mini.

Ny hos Maria? Då har du en bra välkomstbonus att hämta hem, nämligen 200% upp till 1000kr + 100 free spins på Mega Fortune Dreams.

midsommar special

 

Marias Midsommar special fungerar så här

Mellan den 22-30 juni så ska du spela på utvalda jackpottspel som ingår i turneringen. Denna turnering baseras på omsättning och för varje 10 kronor du satsar får du 1 poäng. Du kan följa dina framsteg på topplistan under tiden du spelar, du hittar topplistan till höger i spelrutan.

Följande jackpott spel ingår i Midsommar special turneringen:

  • Mega Fortune Dreams
  • The Pig Wizard
  • Mega Moolah
  • Geisha Wonders
  • Arabian Nights

Prispotten är på totalt 200.000 kronor och vinsterna för 1:e till 25:e pris är kontanta pengar och vinsterna för 26:e till 50:e pris är gratis spelpengar, alltså bonus pengar.

Regler för Midsommar special turneringen: Minsta insats per snurr är 1 krona för att du ska kvalificera dej och det är enbart riktiga pengar som räknas i turneringen.

Vi tycker detta är en riktigt bra turnering eftersom priserna är i kontanter och det blir många vinnare. Dessutom är det på Jackpott spelen som ingår i turneringen och samtidigt som du tävlar i Midsommar specialen så har du chans att vinna jackpotten, riktigt spännande med andra ord!

Prispotten ser ut så här:

Vi på www.freespinserbjudande.nu önskar dej en tursam vecka! Och Glad Midsommar helg om vi inte hörs innan helgen!

Mvh Svea 🙂