Spela på Hot as Hades och vinn fina Apple prylar hos Mr Green

Hos Mr Green pågår det en riktigt bra kampanj där du kan vinna fina Apple prylar, denna kampanjen pågår fram till den 2 augusti så det är några dagar kvar. Det är i samarbete med speltillverkaren Microgaming som Mr Green anordnar denna kampanjen. Spela på Hot as Hades och samla lotter till den slumpmässiga dragningen.

Även du som ännu inte har ett spelkonto hos Mr Green kan vara med. Men först måste du hämta hem din välkomstbonus där du bland annat får 20 freespins direkt vid registrering + ytterligare freespins och bonusar, mer om välkomstbonusen längre ner i texten.

vinn fina Apple prylar

Vinn fina Apple prylar så här

Det enda du behöver göra är att spela på den nya spelautomaten Hot as Hades som Microgaming nyligen har lanserat. För varje 500 kronor du spelar på denna spelautomat så får du en lott till den slumpmässiga dragningen. Endast spel för riktiga pengar räknas i kampanjen, här duger alltså inga bonus pengar. Dragningen kommer att ske den 3 augusti, alltså dagen efter kampanjen avslutats och vinnarna kommer att kontaktas av Mr Green direkt. Kika gärna en extra gång på ditt spelkonto så du har rätt kontaktuppgifter där.

Det blir fem lyckliga vinnare och så här ser prisbordet ut: MacBook Airs, iPhone 6s, iPad 3 Minis, Bose högtalare, spelkonsoller och en 55″ TV.

Välkomstbonus hos Mr Green

Som ny hos Mr Green får du en generös välkomstbonus. Till att börja med så får du 20 free spins gratis direkt vid registreringen, dessa spins får du på spelautomaten Lights. När du sedan väljer att göra en första insättning så får du ytterligare 100 freespins, denna gången på spelautomaten Spinata Grande. Notera att din första insättning måste vara på 200 kronor eller mer för att du ska få dessa 100 free spins!

Utöver 120 freespins så får du en bonus på dina fyra första insättningar, maxbonus du kan hämta hem är hela 3500 kronor. Du får din bonus enligt nedan:

  • 20 free spins gratis vid registrering
  • Insättning 1 – 100% bonus upp till 1000kr + 100 free spins
  • Insättning 2 – 50% bonus upp till 500kr
  • Insättning 3 – 25% upp till 1000kr
  • Insättning 4 – 125% upp till 1000kr
    Total välkomstbonus – 3500kr + 120 free spins

Himmelska erbjudande varje vecka

Du har väl inte missat att Mr Green har Himmelska erbjudande. Varje vecka är det något extra som händer, det är Pengaregn, extra freespins och en generös casino turnering varje helg. Det är alltid något på gång hos Mr Green, så när du spelar hos Mr Green så blir tiden aldrig lång. Vi önskar dej en trevlig vecka och lycka till i spelen!