VIP resa till Mexiko – samla lotter på Spinata Grande

Nu är det guldläge hos Unibet, äntligen ligger där en spännande VIP resa i potten. Är du redo för nya äventyr? Styr kosan mot Mexico nu på en gång, fram till och med den 29e mars kan du samla på dig lotter för att öka din chans att vinna denna resan. Du loggar helt enkelt in på din Unibet och sen snurrar du på tills du själv blir alldeles snurrig på det nya stekheta spelet, Spiñata Grande.

Dessutom kan alla spelare hos Unibet hämta hem 10 gratis freespins på Spinata Grande mellan den 23-26 mars. Registrerar du ett spelkonto hos Unibet idag så får du en generös välkomstbonus, mer om den längre ner i texten.

vip resa

Så här vinner du VIP resan till Mexico

För att vinna en VIP resa till Mexico behöver du alltså bara spela på NetEnts nya spelautomat Spinata Grande. Kampanjens sista dag är den 29e mars klockan 23:59, vinnaren av VIP-resan dras veckan därpå. När du snurrar för glatta livet på Spiñata Grande, glöm inte att var 20e snurr måste ha ett värde på minst €0,20 för att du ska få en lott. Du kan spela och samla ihop max 50 st lotter, om dagen! Äventyrsresan är för två och har ett värde på €5000. Du får en resecheck så du kan alltså själv skräddarsy din VIP resa till Mexico.

I väntan på VIP-resan – gotta dig med free spins på Spiñata Grande

Ute i den torra öknen finner du den nya spelautomaten Spinata Grande, alla spelare hos Unibet får 10 spins var mellan den 23-26 mars.

Registrera dej nu och delta i tävlingen om VIP resa till Mexiko

Missa inte tillfället att vinna en VIP-resa för två, om du inte är medlem nu registrera dig hos Unibet på en gång! När du har fullföljt registreringen får du 200% bonus upp till 1000kr i bonus och 50 free spins på Mega Fortune Dreams.